Faremní zpracování mléka

M- Penicillium ROQUEFORTI- kultura pro sýry s modrou plísní, prášková forma

Kultura pro sýry s modrou plísní. Kultura pro vypěstování plísně u sýrů, např. sýr s modrou plísní...

Vaše cena: 333,00 Kč

M- Kultura kefírová

Obsah sáčku dát do 1 litru sterilovaného mléka o teplotě 20-22°C a nechat při teplotě 20-22°C 24...

Vaše cena: 149,00 Kč

M- Kultura jogurtová 3ks

Obsah balení vystačí podle návodu na výrobu jednoho litru kvalitního jogurtu, který pak můžete po...

Vaše cena: 358,00 Kč

M- Kultura jogurtová startér

Jogurtová kultura jemná fitnes. Tato kultura se vyznačuje jemnou chutí, jedná se o smíšenou...

Vaše cena: 156,00 Kč

M- Konev hliníková 10l

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného hliníku.

Vaše cena: 2 128,00 Kč

M- Hydrometr vlasový

Slouží kměření vlhkosti vzduchu v dozrávárně.

Vaše cena: 550,00 Kč

M- Harfa sýrová plastová

Na krájení sýřeniny, tj. vysráženého mléka.

Vaše cena: 744,00 Kč

M- Harfa sýrová z rafinované oceli

používá se k promíchání sýřeniny: celková délka 617 mm, velikost harfy: délka = 303 mm, šířka = 163...

Vaše cena: 1 615,00 Kč

<< 1 | 2 | 3 >>