Kultury

M- Kultura pro zrající sýry pod mrazem - Bacterium LINENS, prášková forma

Tato mlékárenská kultura se používá pro výrobu sýrů zrajících pod mrazem, např. zámecký sýr (u nás...

Vaše cena: 466,00 Kč

M- Kultura sýrová 3ks

Pro výrobu sýrů z kyselého mléka, který na rozdíl od sýrů vyráběných pomocí syřidla se vyznačuje...

Vaše cena: 335,00 Kč

M- Penicillium CANDIDUM- kultura pro sýry s bílou plísní, prášková forma

Kultura pro sýry s bílou plísní Kultura pro vypěstování bílé plísně u sýrů typu camembert....

Vaše cena: 283,00 Kč

M- Penicillium ROQUEFORTI- kultura pro sýry s modrou plísní, prášková forma

Kultura pro sýry s modrou plísní. Kultura pro vypěstování plísně u sýrů, např. sýr s modrou plísní...

Vaše cena: 333,00 Kč

M- Kultura kefírová

Obsah sáčku dát do 1 litru sterilovaného mléka o teplotě 20-22°C a nechat při teplotě 20-22°C 24...

Vaše cena: 149,00 Kč

M- Kultura jogurtová 3ks

Obsah balení vystačí podle návodu na výrobu jednoho litru kvalitního jogurtu, který pak můžete po...

Vaše cena: 358,00 Kč

M- Kultura jogurtová startér

Jogurtová kultura jemná fitnes. Tato kultura se vyznačuje jemnou chutí, jedná se o smíšenou...

Vaše cena: 156,00 Kč